Barion Pixel

Villanymotor -Talpas és peremes villanymotorok

A villanymotorok elektromágneses indukció révén generál elektromos áramat, melyet általában forgó mozgássá alakít és meghajt vele alkatrészt, alkatrészeket.
Webáruházunkban a legelterjedtebb és legegyszerűbb aszinkron villanymotorokat kínáljuk háromfázisú és egyfázísú típusban. A háromfázisú motorok általában i 230/400V 50Hz vagy 400/690V 50Hz feszültségen működnek optimálisan, míg az egyfázisúak 230/400V 50Hz feszültségen. Villanymotorjaink elérhetőek talpas és peremes kivitelben egyaránt. Általában alu házas típusok, jó energiahatékonysági mutatókkal. Elérhetőek kettő, négy vagy hat pólusú verzióban.

  • 2 pólus - 3000 fordulat/perc
  • 4 pólus - 1440 fordulat/perc
  • 6 pólus - 850 fordulat/perc

Teljesítmény szempontjából is szélesen igyekszünk tartani a kínálatot. A kicsi 0,09 kW-os típustól, akár 22 kW-os teljesítmény is elérhető. Peremes kivitelű villanymotorokból kis peremmel (B14) és nagy peremmel (B5) szerelt is elérhető. A legtöbb motorhoz tartunk kiegészítőket is, melyek segítségével a gyárilag talpas peremessé vagy a peremes talpassá alakítható. A motorok olasz Sati vagy amerikai Techtop márkájúak és a legmagasabb minőséget képviselik.

Rendezés: