Barion Pixel

Trapézmenetes orsó és anya

Trapézmenetes orsóink és a hozzá tartozó anyák olasz gyártásúak. Az orsók elérhetőek C15, C45 és rozsdamentes acélból. 1, 2 és 3 méteres szálanyagban jobbos, de akár balos kivitelben is. A trapézmenetek jellemzője, hogy nagyobb terhelésre ajánlottak. Orsóink nagy rész kézi, de akár gép mozgatásra is alkalmas.

Menetpontossága C15 acél és rozsdamentes acél esetében 200 µm / 300 mm, C45 acélnál pedig 100 µm / 300 mm. Felületi keménységük 180 és 250 HB közötti.

Trapézmenetes orsóink többféle átmérővel és menetemelkedéssel érhetőek el. Hozzájuk tartozó anyát bronz hengeres, bronz peremes, acél hengeres és hatlap kivitelben is találnak.

Miért minket válassz, ha lineáris mozgatáshoz trapézmenetes orsó vagy anyát keresel?

  • Trapézmenetes orsóink kiváló minőségű acélból készülnek, így hosszú élettartamot és megbízhatóságot garantálunk.
  • Orsóink a hozzá tartozó anyákkal együtt használva, a precíz menetpontosságnak köszönhetően pontos mozgatást garantálnak mint kézi, mint gépi mozgatás esetén.
  • Kínálatunkban megtalálod az ország legnagyobb választékát különböző menetprofilokban és méretekben, hogy megfeleljünk minden igénynek.
  • Trapéz orsóink nagy teherbírásunk, ideálisak mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.

Kínálatunkban számos anyatípus található, beleértve a különböző menetprofilokat és méreteket is, így könnyen megtalálhatod az alkalmazásodhoz megfelelőt. Trapéz anyáink pontosan megfelelnek a hozzájuk tartozó trapézmenetes orsóknak, így garantáljuk a tökéletes illeszkedést és a kiváló teljesítményt. Az anyák precíz kialakítása könnyed mozgatást tesz lehetővé, minimalizálva a súrlódást és ezzel növelve a hatékonyságot. Trapézmenetes anyáink tartósak és ellenállóak, ami hosszú élettartamot és alacsony karbantartási költségeket eredményez.

Rendezés: