Barion Pixel

Tengelykapcsoló

Tengelykapcsolónk használatával könnyen oldható tengelykapcsolatok kivitelezhetőek. Az ipari gépek és berendezések hatékony működése elengedhetetlen a termelékenység és a minőség fenntartásához. Az ipar területén folyamatos fejlődés tapasztalható, és ennek részeként a tengelykapcsolók terén is új és innovatív megoldások jelentek meg.

Az alábbi tengelykapcsolókat kínáljuk önöknek:

  • Körmös tengelykapcsoló: Öntöttvas vagy alumínium körmös tengelykapcsoló előfúrt vagy szorítós kivitelben. Két agyrészből és egy csillag betétből áll. Olaj -és hőálló.A körmös tengelykapcsoló egy megbízható és hatékony megoldás a tengelykapcsolók területén.
  • Holtjátékmentes körmös tengelykapcsoló: Többféle kialakítású alumínium tengelykapcsoló. Két félből és egy tengelykapcsoló betétből áll.
  • Acéllamelás Tengelykapcsoló: Kialakításának köszönhetően a nyomaték egyenletesen hat a tengelykapcsolóra. Két agyrészből, csavarokból és acéllamellákból áll.
  • Gumiabroncsos tengelykapcsoló: Gumiból készülő tengelykapcsoló, mely előnye, hogy a gumiabroncs kiváló rezgéscsillapító tulajdonsága miatt csökken a rezgés és a torziós oszcillálás.
  • Gumidugós tengelykapcsoló: Öntöttvasból és gumiból álló tengelykapcsoló. Ideális nagyobb terheléseknél. A gumidugós kapcsoló egy rugalmas és rezgéselnyelő tengelykapcsoló típus, amely kiemelkedően hasznos ipari környezetben. A gumiabroncsos tengelykapcsoló egy speciális típusú kapcsoló, amely kiemelkedően alkalmazható olyan helyzetekben, ahol a rugalmasság és az adaptabilitás elengedhetetlenek.
  • Csőmembrános tengelykapcsoló: Harmonika szerű alakjának köszönhetően elnyeli a tengelyek közti párhuzamossági-eltéréseket és egyéb szöghibákat. Általában szervóhajtásoknál, jeladóknál és végállás kapcsolóknál használják.
  • Centaflex tengelykapcsoló: Rendkívül jól alkazmazható extém nagy torziós rezgéseknél, ütéseknél. Jól tolerálja a szögeltolódásokat. Kompresszorok, szívattyúk, mezőgazdasági gépek ideális tengelykapcsolója.
  • Szervó tengelykapcsoló: Alumíniumból vagy rozsdamentes acélból készülő rugalmas tengelykapcsoló. Elsősorban szervómotoroknál alkalmazzák. Ideális minden nagy rugalmasságot igénylő felhasználás során.
  • Hardy tengelykapcsoló - Juboflex: Két fém agyból és egy gumi betétből áll. A rugalmas guminak köszönhetően nagy szögeltérést képes kompenzálni. Jól csillapítja a hirtelen fellépő lökésszerű igénybevételeket.
  • Láncos tengelykapcsoló: Acél tengelykapcsoló öntött vas házzal. Láncos kialakítású
Rendezés: