Barion Pixel

Energialáncok - Kábelvédő, porvédő energialánc

Az energialáncok  gépalkatrészek, melyek általában erősített műanyagból készülnek. Arra alkalmazzák őket, hogy megvédjék az energiát, az adatokat és a jeleket átvívő kábeleket. vezetékeket a külső sérüléstől és egyéb környezeti behatástól.
CPS márkájú moduláris energialáncaink egyedi kialakításának köszönhetően nagyon tartós és kiváló öntartó képességgel rendelkezik. A lánc hajlítási sugar egy elem felcserélésével megváltoztatható és modul elemek segítségével szabadon bővíthető. Ideális megoldás alaktrészek kábeleinek és tömlőinekk védelmére . A legtöbb ipari gépnél és berendezésnél alkalmazható porvédelemre és kábelvédelemre. Energialáncaink elérhetőek nyitott és zárt típusban. Csúszó típusú energialánc rendelhető szintén nyitott és zárt kivitelben. Az energialáncok általában üvegszál erősítésű poliamid műanyagból készülnek. Anyagának köszönhetően nagyon tartós és ellenálló termék.  -30 és + 130 celsius fok között alkalmazhatóak. Az energialáncok minden esetben alulról és felülről is nyithatóak. Maximális mozgatási sebességük 10-15 m/s
Swift Chain márkájú mini energialáncaink magas minőségű, üvegszálerősítésű műanyag termékek.Hosszú lökethossz esetén is képes nagy terhelés elviselni.
Energialáncaink a teljesség igénye nélkül az alábbi iparági felhasználásra ajánlottak:
Mini energialánc: 3d nyomtatók, nyomdagépek, kisebb adagoló automaták
Nyitott energialánc: fémipari berendezések, textilipari gépek, összeszerelő rendszerek.
Zárt energialánc: nyomdai gépek, hegesztősorok, autóipari berendezések
Nyitott csúszó energialánc: daruk, hegesztő gépek nagyobb, építőipari rendszerek
Zárt csúszó energialánc
daruk, hegesztő gépek nagyobb, építőipari rendszerek, ahol a leeső anyagok ellen védeni kell a kábeleket.

Kínálunk továbbá precíziós energialáncokat zárt és nyílt kivitelben és egy speciális típust, mely alkalmas a tisztatéri felhasználásra. Precíziós enegialáncaink csendesebb futásúak és nagyobb sebességgel alkalmazhatóak. IT szektorban gyakran ezeket alkalmazzák.
Energialáncainkat kedvező áron rendelhetik meg webáruházunkban vagy budapesti üzletünkben.

Rendezés: