Barion Pixel

Ékszíjtárcsák

Öntött vas ékszíjtárcsáink elérhetőek kúpos szorítós (a szorítót külön kell megrendelni) és előfúrt kivitelben. Webáruházunkban továbbá aluminíum ékszíjtárcsákból is válogathat előrfúrt és speciálic lépcsős kivitelben. Ékszíjtárcsa bolti átvételére 17.kerületi irodánkban van lehetőség. Ékszíjtárcsa méretének meghatározásában emailen a mibimshop@gmail.com-on vagy telefonon a +3630972558-as telefonszámon tudunk önöknek segíteni.

Ékszíjtárcsák: Ékszíjtárcsák lehetnek előfúrt kivitelűek amiben egy kör kezdőfurat vagy furatkezdemény van vagy kúpos szorítóval szerelhetőek (ez az elterjedtebb).
Ezeket a tárcsákat kúpos szorítóval lehet a tengelyre szerelni. Szerelésük olcsó, könnyű és gyors. Az ékszíjtárcsák általában öntöttvas anyagból készülnek. Egyedi rendelésre beszerezhető alumínium ékszíjtárcsa is.

Fogasszíjtárcsa: Metrikus vagy collos osztású fogasszíjak tárcsái ezek. Ezeknél a szíjtárcsáknál az előfúrt kivitel az elterjedtebb, de nagyobb fogszámmal kínálunk kúpos szorítós kivitelt is. Fogasszíjtárcsák acélból, alumíniumból vagy öntött vasból készülnek. Általában többféle szíjszélességhez kínáljuk. Létezik belőlük peremes és perem nélküli kivitel is. (fogszám függvénye)

Laposszíjtárcsa: Kúpos szorítóval szerelhető tárcsák laposszíjhoz. Öntött vasból készülnek többféle átmérővel és szélességgel. Létezik belőlük peremes és perem nélküli kivitel.

Poly-V vagy hosszbordás szíj tárcsák: Hosszbordás szíjjal történő meghajtáshoz ezeket a tárcsákat ajánljuk. Bizonyos méretben előfúrt kivitelűek, de vannak kúpos szorítósok is. Előrhetőek PJ-s, PK-s és PL-es profilmérettel.

Variátor tárcsák: Variátor szíjjal történő használatra. Fokozatmentes hajtásátvitelre ajánlott. Kínálunk rugós varitátor tárcsát és manuális variátor tárcsát is.

Kúpos szorítók: Tengely és tárcsa (ékszíjtárcsa, fogasszíjtárcsa, laposszíjtárcsa, hosszbordásszíj tárcsa) kapcsolatát biztosító alkatrész. Reteszpálya nélkül is használható. Hernyócsavaros megoldással biztosítja a tárcsa és tengely kötését.

Kínálunk még kiegeszítő termékek tárcsákhoz, mint kúpos szorító hegeszthető agyat, kúpos szorítós adaptert vagy kúpos szorítós peremtárcsát.

Rendezés: