Barion Pixel

STD-S3M profilú metrikus osztású fogasszíj -STD-S3M profilú fogasszíj

Cikkszám: web_p_stds3m_up
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A szíjak bármilyen szélességben rendelhetőek, a hosszúságuk adott, viszont a kívánt szélességet mi vágjuk a kívánt méretre.

A Metrikus kivitelű STD-S3M osztású neoprén gumi fogasszíj ideális választás kisebb nyomaték csúszásmentes átvitelére. A fogasszíjak végtelenítve érkeznek hozzánk a gyártótól. A szíjat viszont mi készítjük el a kívánt szélességre. A szíjakban üvegszál erősítés fut, mely miatt kültéri felhasználásra is ideális választás. Anyaga miatt nem olajálló és nem is vegyszerálló. Viszont a környezeti hatásoknak jól ellenáll. A STD-S3M osztású fogasszíjak 3 mm-es fogközéptávolsággal rendelkeznek. Teljes vastagságuk 1.9 mm. Létezik belőle standard és erősített kivitelű is. -30 fok és + 85 Celsius fok között ideálisan használható. Az kiváló anyaghasználatnak köszönhetően ezek a fogasszíjaink csendes futásúak és hosszú élettartamúak. A fogasszíjaknál, ahogy a legtöbb szíjhajtásnál fontos figyelmet fordítani a megfelelő szíjfeszességre. A túlfeszített vagy túl laza szíj élettartama alaposan lecsökken. Metrikus fogasszíjaink a nagy sebességgel is alkalmazhatóak. Fogosztásban a HTD3M típussal megegyező viszont a fogmagassága és a szíjvastagság eltér. Valamint a fogak alakja sem azonos.

Gumi anyagú fogasszíj, mely metrikus STD-S3M fogosztással készült. Olajálló kivitel, mely alkalmas csúszásmentes szíjhajtás létrehozására. Gyakran alkalmazzák szinkonhajtásoknál.

Elérhető méretek:

Profil Hossz (mm) Fogszám Gyártó
STDS-3M 309 Z=103 Bando
STDS-3M 789 Z=263 Mitsuboshi
Anyag gumi
Hőtűrő képessége -30 +85 °C
Szabványos szíjszélességek 9, 15 mm
Olajállóság nem olajálló
Erősítő szál üvegszál