Barion Pixel

STD-S14M profilú metrikus osztású fogasszíj - STD-S14M profilú fogasszíj

Cikkszám: web_p_stds14m_up
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A szíjak bármilyen szélességben rendelhetőek, a hosszúságuk adott, viszont a kívánt szélességet mi vágjuk a kívánt méretre.

A Metrikus kivitelű STD-S14M osztású neoprén gumi fogasszíj ideális választás kisebb nyomaték csúszásmentes átvitelére. A fogasszíjak végtelenítve érkeznek hozzánk a gyártótól. A szíjat viszont mi készítjük el a kívánt szélességre. A szíjakban üvegszál erősítés fut, mely miatt kültéri felhasználásra is ideális választás. Anyaga miatt nem olajálló és nem is vegyszerálló. Viszont a környezeti hatásoknak jól ellenáll. A STD-S14M osztású fogasszíjak 14 mm-es fogközéptávolsággal rendelkeznek. Teljes vastagságuk 10.2 mm. Létezik belőle standard és erősített kivitelű is. -30 fok és + 85 Celsius fok között ideálisan használható. Az kiváló anyaghasználatnak köszönhetően ezek a fogasszíjaink csendes futásúak és hosszú élettartamúak. A fogasszíjaknál, ahogy a legtöbb szíjhajtásnál fontos figyelmet fordítani a megfelelő szíjfeszességre. A túlfeszített vagy túl laza szíj élettartama alaposan lecsökken. Metrikus fogasszíjaink a nagy sebességgel is alkalmazhatóak. Fogosztásban a HTD14M típussal megegyező viszont a fogmagassága és a szíjvastagság eltér. Valamint a fogak alakja sem azonos.

Metrikus gumi fogasszíj STD-S14M profillal. Csúszásmentes hajtásátviteli elem. 14 mm-es fogosztással. Elérhető sima és erősített kivitelben is. Általában Optibelt prémium márkában kínáljuk.

Ez a fogasszíj típus neoprénből készült csúszásmentes hajtásátviteli elem. Az Omega fogasszíjak használhatóak a HTD, RPP és STD tárcsákban. Az Omega család két speciális kivitelű tagja az OMEGA-HP és OMEGA-HL hasonló paraméterek mellet nagyobb teljesítményátvitelre képesek.

Elérhető méretek:

Profil

Hossz
(mm)

Fogszám

Gyártó

STDS14M

1400

z=100

Mitsuboshi

STDS14M

1400

z=100

Optibelt

STDS14M

2240

z=160

Mitsuboshi

STDS14M

2660

z=190

Bando

 
 
 
Anyag gumi
Hőtűrő képessége -30 +85 °C
Szabványos szíjszélességek 40, 55, 85, 115, 170 mm
Olajállóság nem olajálló
Erősítő szál üvegszál